ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Η δυναμική παρουσία των κουφωμάτων Μαυροπούλη στις ειδικές-πρωτότυπες κατασκευές είναι γεγονός. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και αφήστε σε μας να την κάνουμε πραγματικότητα.

ΣΥΡΟΜΕΝΑ
H αξιόπιστη λύση που ενδείκνυται για την κατασκευή κουφωμάτων μικρών διστάσεων.
Συνδυάζει την ευελιξία και την οικονομία στην κατασκευή, με την απόλυτη λειτουργικότητα και το άψογο φινίρισμα.
ΧΡΗΣΗ: Συρόμενα παράθυρα, επάλληλα, χωνευτά και άλλες κατασκευές.
      Η ιδανική λύση για κάθε τύπο συρόμενου κουφώματος μικρών και μεγάλων διαστάσεων.
Το σύστημα EUROPA 2000 καλύπτει και τις δυσκολότερες απαιτήσεις, προσφέροντας υψυλή αισθητική με κλασσικές γραμμές σχεδίασης, στιβαρότητα και απόλυτη λειτουργικότητα με τη χρήση του νέου ανοξείδωτου οδηγού.
ΧΡΗΣΗ: Συρόμενα παράθυρα, επάλληλα, χωνευτά και άλλες κατασκευές.
 
ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟ-ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΑ   ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΑ
Εκεί που οι έντονες κλιματολογικές συνθήκες απαιτούν ιδιαίτερες θερμομονωτικές ιδιότητες, η σειρά EUROPA 600 διατηρεί το χώρο σας ιδανικά ζεστό και δροσερό το καλοκαίρι, με την πρωτοποριακή μέθοδο θερμοδιακοπής που απομονώνει την εξωτερική και την εσωτερική επιφάνεια του κουφώματος. Ο μοντέρνος σχεδιασμός ανταποκρίνεται τέλεια σε όλες τις κατασκευές και προσφέρει απόλυτη θερμομόνωση, ασφάλεια, στιβαρότητα και άριστη λειοτυργικότητα με τη χρήση του νέου ανοξείδωτου οδηγού.
ΧΡΗΣΗ: Συρόμενα παράθυρα, επάλληλα, χωνευτά και άλλες κατασκευές με θερμοδιακοπή.
  Η ολοκληρωμένη λύση για το ανασυρόμενο κούφωμα, που ανοίγει νέες δυνατότητες στην καθημερινή χρήση. Σύγχρονοι μηχανισμοί που εξασφαλίζουν πρακτικοτητα και λειτουργικότητα. Το ιδανικό Σύστημα για χώρους που απαιτούν συνεχή ανανέωση του αέρα.
ΧΡΗΣΗ: Ανασυρόμενα κουφώματα.
 
ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ
Η διαχρονικότητα των κλασσικών γραμμών, το άψογο φινίρισμα και η απόλυτη λειτουργικότητα, κάνουν την σειρά EUROPA 500 ιδανική για κάθε ανοιγόμενο κούφωμα, σε μεγάλη ποικιλία αρχιτεκτονικών κατασκευών, ικανοποιώντας και τις υωηλότερες απαιτήσεις.
ΧΡΗΣΗ: Παράθυρα, μπαλκονόπορτες, είσοδοι, φεγγίτες, προβαλλόμενα, σταθερά και άλλες κατασκευές.
  Το προφίλ της υψηλής αισθητικής και τεχνολογικής πρωτοπορίας. Ένας μοναδικός συνδυασμός υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, που δίνει στο σπίτι σας έντονη ταυτότητα. Μοντέρνος σχεδιασμός με απαλές γραμμές και κομψές καμπύλες, που αφήνουν μια αυθεντική αίσθηση τελειότητας. Απόλυτη στεγανότητα στο νερό και τον αέρα, ακόμα και όταν η ταχύτητα του ανέμου και της βροχής αγγίζει τα 210 χλμ. την ώρα, τέλεια εφαρμογή, στιβαρότητα και αντοχή με την εγγύηση της πρωτοπορίας EUROPA.
ΧΡΗΣΗ: Παράθυρα, μπαλκονόπορτες, είσοδοι, φεγγίτες, προβαλλόμενα, περιστρεφόμενα, σταθερά και άλλες κατασκευές.
 
ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟ-ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΑ
O απόλυτος συνδυασμός των κλασσικών γραμμών, του άψογου φινιρίσματος και της απόλυτης λειτουργικότητας της σειράς EUROPA 500 με την πρωτοποριακή τεχνολογία της θερμοδιακοπής. Για κάθε ανοιγόμενο κούφωμα, σε μεγάλη ποικιλία αρχιτεκτονικών κατασκευών, ικανοποιεί τις δυσκολότερες απαιτήσεις και διατηρεί το χώρο σας σε ιδανική θερμοκρασία, ακόμα και στις πιο ακραίες κλιματολογικές συνθήκες.
ΧΡΗΣΗ: Παράθυρα, μπαλκονόπορτες, είσοδοι, φεγγίτες, προβαλλόμενα, περιστρεφόμενα, σταθερά, και άλλες κατασκευές με θερμοδιακοπή.
  Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην απόλυτη μόνωση που απαιτούν οι έντονες κλιματολογικές συνθήκες. Ένας μοναδικός συνδυασμός της θερμοδιακοπής με την υψηλή αισθητική και την λειτουργικότητα, που δίνει στο σπίτι σας έντονη ταυτότητα. Μοντέρνος σχεδιασμός με απαλές γραμμές και κομωές καμπύλες, που αφήνουν μια αυθεντική αίσθηση τελειότητας. Απόλυτη στεγανότητα στο νερό και τον αέρα, ακόμα και όταν η ταχύτητα του ανέμου και της βροχής αγγίζει τα 210 χλμ. την ώρα, τέλεια εφαρμογή, στιβαρότητα και αντοχή, για κάθε τύπο θερμοδιακοπτόμενου κουφώματος.
ΧΡΗΣΗ: Παράθυρα, μπαλκονόπορτες, είσοδοι, φεγγίτες, προβαλλόμενα, περιστρεφόμενα, σταθερά και άλλες κατασκευές με θερμοδιακοπή.
 
ΡΟΛΑ   ΣΗΤΕΣ
Ερμητικά... τέλειο το ρολό EUROPA 990, εξασφαλίζει λειτουργικότητα, που συνδυάζεται με όλα τα συστήματα αλουμινίου EUROPA, σε οποιαδήποτε διάσταση και σας προσφέρει απόλυτη ασφάλεια και πλήρη απομόνωση. Υψηλή αισθητική που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς, σε συνδυασμό με μοναδική αντοχή. Το ρολό EUROPA 990, σε 2 τύπους κουτιών: τετράγωνο και οβάλ, είναι η απόλυτη λειτουργική και αισθητική λύση.
ΧΡΗΣΗ: Όλοι οι τύποι ρολού με ιμάντα, μανιβέλα, μοτέρ και με δυνατότητα τηλεχειρισμού, για παράθυρα, μπαλκονόπορτες και γκαραζόπορτες όλων των διαστάσεων.
  Η ιδανική πρόταση για σήτα ρολό και σήτα ανοιγόμενη. Το κομψό design, η μοναδική λειτουργικότητα, η ευκολία στη χρήση και η απόλυτη εφαρμογή με όλα τα συστήματα EUROPA ικανοποιούν και τις δυσκολότερες απαιτήσεις. Η σήτα ρολό εξασφαλίζει άνετη, ομαλή και ελεγχόμενη κίνηση, ενώ το αντιανεμικό βουρτσάκι την κρατά στη θέση της ακόμη και στο δυνατό αέρα.
ΧΡΗΣΗ: Σήτα ρολό κάθετης και οριζόντιας κίνησης και σήτα ανοιγόμενη.
 
ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ   ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟ-ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΑ
Η δυναμική απάντηση στην απαίτηση για εργονομία, λειτουργικότητα και ευελίξία στο χώρο. Τα συστήματα EUROPA S.500 με κλασσική γραμμή σχεδίασης, καλύπτουν γρήγορα και εύκολα μικρά και μεγάλα ανοίγματα σε κάθε οικοδομή: ξενοδοχεία, σπίτια, μαγαζιά. Εξασφαλίζουν μοναδικές λύσεις όπου χρειάζεται να συνδυαστεί κλειστός χώρος με βεράντα, να αυξηθεί ή και να περιοριστεί ο χώρος εύκολα και λειτουργικά.
ΧΡΗΣΗ: Πτυσσόμενες πόρτες και παράθυρα.
  Ο τέλειος συνδυασμός της τεχνολογίας της θερμοδιακοπής, για απόλυτη μόνωση στις έντονες κλιματολογικές συνθήκες, με όλα τα πλεονεκτήματα της σειράς EUROPA S.500. Εργονομία, λειτουργικότητα, ευελίξία στο χώρο και κλασσικός σχεδιασμός που προσφέρουν μοναδικές λύσεις έυκολα και λειτουργικά.
ΧΡΗΣΗ: Πτυσσόμενες πόρτες και παράθυρα με θερμοδιακοπή.
 
ΑΙΘΡΙΑ-ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΟΡΟΦΗΣ   ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ
Η σειρά EUROPA 7000 ικανοποιεί απόλυτα την απαίτηση για ιδανικό φωτισμό και αερισμό κάθε οικοδομής. Απόλυτη αντοχή, τέλεια λειτουργικότητα και όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα, που επιτρέπουν την άμεση επαφή με το φυσικό περιβάλλον και μεγάλες δυνατότητες συνδυασμού με κλασσικές και μοντέρνες κατασκευές.
ΧΡΗΣΗ: Αίθρια με δυνατότητα παραθύρων οροφής χειροκίνητου ή ηλεκτρικού ανοίγματος και με τηλεχειρισμό.
  Ένα πρωτοποριακό σύστημα αλουμινίου κατάλληλο για την κατασκευή γυάλινων προσόψεων σε μοντέρνα κτίρια, δοκιμασμένο στις υψηλές απαιτήσεις μηχανικών και αρχιτεκτόνων. Η σειρά EUROPA 4000 καλύπτει τρεις τύπους κατασκευής. Semi Structural, Structural Glazing και Structural. Η μεγάλη καινοτομία της είναι η πρωτοποριακή τεχνική στήριξης των πλαισίων στο σκελετό του αλουμινίου. Εξασφαλίζει ταχύτητα, ευκολία, ασφάλεια, ανθεκτικότητα, μείωση κόστους εξαρτημάτων, μεγάλη αντοχή, τέλειο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.
ΧΡΗΣΗ: Γυάλινες προσόψεις κτιρίων, με δυνατότητα προβαλλόμενων παραθύρων.
 
ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ    
Η ολοκληρωμένη λύση για τα διαχωριστικά γραφείων, αλλά και κάθε εσωτερικού χώρου. Η μοντέρνα σχεδίαση, η τέλεια εργονομία, ο ειδικός σχεδιασμός στο κάτω μέρος για απόκρυψη των εσωτερικών καλωδίων, οι εσωτερικές κινητές περσίδες και η υψηλή ηχομόνωση, εξασφαλίζουν μοναδικό λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.
ΧΡΗΣΗ: Διαχωριστικά εσωτερικών χώρων.
   

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλα τα συστήματα αλουμινίου EUROPA παραδίδονται βαμμένα:

- Σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής για υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.

- Σε πολλές αποχρώσεις ξύλου που εξσφαλίζουν φυσική εμφάνιση, εκεί που ο αρχιτεκτονικός ρυθμός ή η διακόσμηση το απαιτούν.

- Σε απόχρωση Inox που δίνει δυναμικό χαρακτήρα σε κάθε σύγχρονη κατασκευή.
 
RAL 1013
 
RAL 1015
 
RAL 3000
 
RAL 3003
 
RAL 3004
 
RAL 5015
 
RAL 5002
 
RAL 5014
 
RAL 6011
 
RAL 6005
 
RAL 6014
 
RAL 7006
 
RAL 7030
 
RAL 7032
 
RAL 7024
 
RAL 7040
 
RAL 8011
 
RAL 8017
 
RAL 9001
 
RAL 9005
 
facebookΠΡΟΦΙΛ | ΠΟΡΤΕΣ & ΠΑΡΑΘΥΡΑ | ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ | ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ | ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Copyright © 2006 Μαυροπούλης • Δημιουργία Impression eStudio.